Από το: Γαστρονόμος
Παραδοσιακό φαγητό της Αρκαδίας. Μια εκδοχή του θέλει να γίνεται με λαγό – εξ ου και η ονομασία «λαγωτό». Όμως στην πορεία καθιερώθηκε είτε με μοσχάρι είτε με χοιρινό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από
όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος και μετριάζουμε τη φωτιά. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε το κρέας, α...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Παραδοσιακό φαγητό της Αρκαδίας. Μια εκδοχή του θέλει να γίνεται με λαγό – εξ ου και η ονομασία «λαγωτό». Όμως στην πορεία καθιερώθηκε είτε με μοσχάρι είτε με χοιρινό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από
όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος και μετριάζουμε τη φωτιά. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε το κρέας, α...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr