Από το: Μοναστηριακά
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι , ανοίγουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό το οποίο το προσθέτουμε λίγο λίγο για να γίνει η ζύμη μαλακή. Την ζυμώνουμε για αρκετή ώρα και την αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια χωρίζουμε τη
ζύμη σε μικρά κομμάτια. Τα κομματάκια αυτά τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας σε μικρά φιλαράκια , τα ενώνουμε ανά 2 με λίγο βούτυρο και ανοίγουμε με τον πλάστη 8 φύλλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι , ανοίγουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό το οποίο το προσθέτουμε λίγο λίγο για να γίνει η ζύμη μαλακή. Την ζυμώνουμε για αρκετή ώρα και την αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια χωρίζουμε τη
ζύμη σε μικρά κομμάτια. Τα κομματάκια αυτά τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας σε μικρά φιλαράκια , τα ενώνουμε ανά 2 με λίγο βούτυρο και ανοίγουμε με τον πλάστη 8 φύλλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr