Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Βάζουμε νερό με αλάτι σε κατσαρόλα και βράζουμε το μπρόκολο για 5' (από τη στιγμή του βρασμού). Το βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει. Χωρίζουμε τα Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σκόρδο σε φετάκια.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς με τον αβγοδάρτη για 1'. Κατόπιν προσθέτουμε εκτός φωτιάς τους 3 κρόκους αβγών, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και τη φλούδα λεμονιού. Βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Βάζουμε νερό με αλάτι σε κατσαρόλα και βράζουμε το μπρόκολο για 5' (από τη στιγμή του βρασμού). Το βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει. Χωρίζουμε τα Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σκόρδο σε φετάκια.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς με τον αβγοδάρτη για 1'. Κατόπιν προσθέτουμε εκτός φωτιάς τους 3 κρόκους αβγών, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και τη φλούδα λεμονιού. Βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr