Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σουφλέ με μπρόκολο και παρμεζάνα

Written By Unknown on Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 09, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Βάζουμε νερό με αλάτι σε κατσαρόλα και βράζουμε το μπρόκολο για 5' (από τη στιγμή του βρασμού). Το βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει. Χωρίζουμε τα Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σκόρδο σε φετάκια.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς με τον αβγοδάρτη για 1'. Κατόπιν προσθέτουμε εκτός φωτιάς τους 3 κρόκους αβγών, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και τη φλούδα λεμονιού. Βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr



SHARE

About Unknown