Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Αν δεν έχετε γλυκό κρασί Σάμου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαυροδάφνη ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό κρασί. Πλένουμε και σκουπίζουμε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι πιπέρι και πάπρικα. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει και ροδίζουμε καλά
το κοτόπουλο γυρίζοντας το να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα πυρέξ. Αφαιρούμε λίγο λάδι απ το τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Αν δεν έχετε γλυκό κρασί Σάμου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαυροδάφνη ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό κρασί. Πλένουμε και σκουπίζουμε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι πιπέρι και πάπρικα. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει και ροδίζουμε καλά
το κοτόπουλο γυρίζοντας το να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα πυρέξ. Αφαιρούμε λίγο λάδι απ το τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr