Από το: Betty's cuisine
Τραγανοί, αφράτοι, μυρωδάτοι, λαχταριστοί και απολαυστικοί ~ οι καλύτεροι κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει!!! Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη στο μίξερ για 20 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Όσο περισσότερο το χτυπήσουμε, τόσο πιο τραγανοί και
αφράτοι θα γίνουν οι κουραμπιέδες μας, γι αυτό λοιπόν να είστε ανελέητοι! Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε στο βούτυρο. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα, προσθέτοντας και το κονιάκ. Η ζύμη θα πρέπει να είναι ανάλαφρη και βουτυράτη, όχι σφιχτή και «βαριά». Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 170ο και στρώνουμε λαδόκολα σε λαμαρίνες. Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και χρησιμοποιώντας κουπ-πατ κόβουμε ό,τι σχέδιο μας αρέσει ~ εγώ έφτιαξα ελατάκια, αστέρια, καμπανούλες και λουλούδια! Ψήνουμε, ανάλογα με το μέγεθος και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Τραγανοί, αφράτοι, μυρωδάτοι, λαχταριστοί και απολαυστικοί ~ οι καλύτεροι κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει!!! Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη στο μίξερ για 20 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Όσο περισσότερο το χτυπήσουμε, τόσο πιο τραγανοί και
αφράτοι θα γίνουν οι κουραμπιέδες μας, γι αυτό λοιπόν να είστε ανελέητοι! Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε στο βούτυρο. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα, προσθέτοντας και το κονιάκ. Η ζύμη θα πρέπει να είναι ανάλαφρη και βουτυράτη, όχι σφιχτή και «βαριά». Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 170ο και στρώνουμε λαδόκολα σε λαμαρίνες. Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και χρησιμοποιώντας κουπ-πατ κόβουμε ό,τι σχέδιο μας αρέσει ~ εγώ έφτιαξα ελατάκια, αστέρια, καμπανούλες και λουλούδια! Ψήνουμε, ανάλογα με το μέγεθος και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr