Από το: Betty's cuisine
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι: Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο γιορτινό μας τραπέζι!! Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. Χτυπάμε σε γουδί την μαστίχα με μια
κουταλιά από την ζάχαρη, να γίνει σκόνη. Σε μπολ βάζουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν και την ζάχαρη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ το σπορέλαιο, το γιαούρτι, τα αυγά, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, το μαχλέπι κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι: Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο γιορτινό μας τραπέζι!! Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. Χτυπάμε σε γουδί την μαστίχα με μια
κουταλιά από την ζάχαρη, να γίνει σκόνη. Σε μπολ βάζουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν και την ζάχαρη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ το σπορέλαιο, το γιαούρτι, τα αυγά, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, το μαχλέπι κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.