Από το: pandespani
Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης και η «βασίλισσα» συνταγή της κατηγορίας. Η ρωμαϊκή κουζίνα όπως και οι τοπικές ελληνικές, με κίνητρο την ανάγκη εφευρετικότητας στις γεύσεις, έχουν αναδείξει με θαυμαστό τρόπο τη νοστιμιά των φτωχών
πρώτων υλών, γεωργικών και κτηνοτροφικών. Ανέπτυξε μάλιστα μια ιδιαίτερη γευστική κουλτούρα γύρω απ' το μαγείρεμα των εσχάτων από τις λεγόμενες δευτερεύουσες κοπές του (βοείου) κρέατος, όπως ο πατσάς, τα έντερα, η καρδιά, η σπλήνα, τα εντόσθια κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης και η «βασίλισσα» συνταγή της κατηγορίας. Η ρωμαϊκή κουζίνα όπως και οι τοπικές ελληνικές, με κίνητρο την ανάγκη εφευρετικότητας στις γεύσεις, έχουν αναδείξει με θαυμαστό τρόπο τη νοστιμιά των φτωχών
πρώτων υλών, γεωργικών και κτηνοτροφικών. Ανέπτυξε μάλιστα μια ιδιαίτερη γευστική κουλτούρα γύρω απ' το μαγείρεμα των εσχάτων από τις λεγόμενες δευτερεύουσες κοπές του (βοείου) κρέατος, όπως ο πατσάς, τα έντερα, η καρδιά, η σπλήνα, τα εντόσθια κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com