Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Τοποθετούμε στο μπλέντερ τα μπισκότα με την αμυγδαλόψιχα μέχρι να θρυμματιστούν καλά. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα. Στρώνουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα στη βάση μιας
στρογγυλής φόρμας πιέζοντας με τα χέρια ή τη βάση ενός ποτηριού. Ψήνουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Στο μεταξύ τοποθετούμε σε ένα μπολ με κρύο νερό τα φύλλα της ζελατίνης γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Τοποθετούμε στο μπλέντερ τα μπισκότα με την αμυγδαλόψιχα μέχρι να θρυμματιστούν καλά. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα. Στρώνουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα στη βάση μιας
στρογγυλής φόρμας πιέζοντας με τα χέρια ή τη βάση ενός ποτηριού. Ψήνουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Στο μεταξύ τοποθετούμε σε ένα μπολ με κρύο νερό τα φύλλα της ζελατίνης γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami