Από το: La casa dei sapori
Ένα πολύ νόστιμο κέικ με ευγενική γεύση σοκολάτας και μήλου! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπωλ λιώνουμε την κουβερτούρα με λίγο γάλα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να απορροφηθούν και να "ασπρίσει" το μείγμα. Έπειτα, προσθέτουμε και την λιωμένη κουβερτούρα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μαλακά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr/
Ένα πολύ νόστιμο κέικ με ευγενική γεύση σοκολάτας και μήλου! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπωλ λιώνουμε την κουβερτούρα με λίγο γάλα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να απορροφηθούν και να "ασπρίσει" το μείγμα. Έπειτα, προσθέτουμε και την λιωμένη κουβερτούρα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μαλακά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr/