Από το: La casa dei sapori
Βρήκα ένα ωραίο μαγαζί στην γειτονιά μου με ξηρούς καρπούς και αγόρασα τις προάλλες κάποια πεντανόστιμα καβουρδισμένα ανάλατα αμύγδαλα. Έτσι χρησιμοποίησα μερικά για να φτιάξω ένα ελαφρύ και νόστιμο κέικ με αυτά που μοιάζει με τούρτα! Από πάνω πρόσθεσα
και μία ελαφριά κρέμα και πασπάλισα με αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου περίπου 23 εκ. και καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο και βουτυρώνουμε τα τοιχώματα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Βρήκα ένα ωραίο μαγαζί στην γειτονιά μου με ξηρούς καρπούς και αγόρασα τις προάλλες κάποια πεντανόστιμα καβουρδισμένα ανάλατα αμύγδαλα. Έτσι χρησιμοποίησα μερικά για να φτιάξω ένα ελαφρύ και νόστιμο κέικ με αυτά που μοιάζει με τούρτα! Από πάνω πρόσθεσα
και μία ελαφριά κρέμα και πασπάλισα με αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου περίπου 23 εκ. και καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο και βουτυρώνουμε τα τοιχώματα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr