Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ο πιο εύκολος, αλλά και γρήγορος τρόπος, για να μαγειρέψουμε τις γαρίδες. Αν τις φτιάξουμε χωρίς κρέμα γάλακτος, έχουμε ένα ωραιότατο νηστίσιμο πιάτο. Αν δεν θέλουμε να βάλουμε ούζο, το αντικαθιστούμε με γλυκάνισο. Όπως και να το κάνουμε θα γλύφουμε και τα δάχτυλά
μας. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, (αναλυτικά εδώ) και τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν. Σ᾿ ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 1'- 2'. Όταν πάρουν λίγο χρώμα, τις αλατοπιπερ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ο πιο εύκολος, αλλά και γρήγορος τρόπος, για να μαγειρέψουμε τις γαρίδες. Αν τις φτιάξουμε χωρίς κρέμα γάλακτος, έχουμε ένα ωραιότατο νηστίσιμο πιάτο. Αν δεν θέλουμε να βάλουμε ούζο, το αντικαθιστούμε με γλυκάνισο. Όπως και να το κάνουμε θα γλύφουμε και τα δάχτυλά
μας. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, (αναλυτικά εδώ) και τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν. Σ᾿ ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 1'- 2'. Όταν πάρουν λίγο χρώμα, τις αλατοπιπερ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com