Από το: ZannetCooks.com
Βάζουμε σε μπόλικο νερό τις φακές να βράσουν για 20 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το χυμό ντομάτας, λάδι, αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι φακές αλλά να μείνουν ζουμερές.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Βάζουμε σε μπόλικο νερό τις φακές να βράσουν για 20 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το χυμό ντομάτας, λάδι, αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι φακές αλλά να μείνουν ζουμερές.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com