Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα μυρωδικά. Τρώγονται σαν ορεκτικό, αλλά και σαν κύριο πιάτο. Μια καλή πρόταση για ένα λαδερό νηστίσιμο γεύμα. Στο Βασιλίτσι χρησιμοποιούν για
τους ντολμάδες τα φύλλα της μάπας (μαπόφυλλα) ή παραπούλια, ή ακόμα φύλλα από αντίδια ή κοκκινογούλια, τα οποία τα ζεματάνε σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν και να διπλώνονται. Εδώ όμως δίνουμε τη συνταγή υπολογίζοντας τα φύλλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα μυρωδικά. Τρώγονται σαν ορεκτικό, αλλά και σαν κύριο πιάτο. Μια καλή πρόταση για ένα λαδερό νηστίσιμο γεύμα. Στο Βασιλίτσι χρησιμοποιούν για
τους ντολμάδες τα φύλλα της μάπας (μαπόφυλλα) ή παραπούλια, ή ακόμα φύλλα από αντίδια ή κοκκινογούλια, τα οποία τα ζεματάνε σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν και να διπλώνονται. Εδώ όμως δίνουμε τη συνταγή υπολογίζοντας τα φύλλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr