Από το: netlife.gr
Mια παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή για Μοσχάρι Κατσαρόλας. Κόβουμε το κρέας σε στιλ μπον- φιλέ, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε ελαφρώς σε ελαιόλαδο.
Σουρώνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα να σοταριστούν για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και μια πρέζα ζάχαρη. Σοτάρουμε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι.
Τοποθετούμε το κρέας σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα όλα τα σοταρισμένα υλικά. Προσθέτουμε ζωμό μοσχαρίσιο μέχρι να σκεπαστεί τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
Mια παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή για Μοσχάρι Κατσαρόλας. Κόβουμε το κρέας σε στιλ μπον- φιλέ, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε ελαφρώς σε ελαιόλαδο.
Σουρώνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα να σοταριστούν για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και μια πρέζα ζάχαρη. Σοτάρουμε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι.
Τοποθετούμε το κρέας σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα όλα τα σοταρισμένα υλικά. Προσθέτουμε ζωμό μοσχαρίσιο μέχρι να σκεπαστεί τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.