Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Σκουπίζουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας το κρέας για να απομακρύνουμε τα τυχόν κοκαλάκια που έχουν μείνει στην επιφάνεια του, την ώρα που το έκοβε με τον μπαλτά ο κρεοπώλης Βάζουμε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι.
Σκουπίζουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας το κρέας για να απομακρύνουμε τα τυχόν κοκαλάκια που έχουν μείνει στην επιφάνεια του, την ώρα που το έκοβε με τον μπαλτά ο κρεοπώλης Βάζουμε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.