Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σφακιανό γιαχνί, το τσιγαριαστό

Written By Unknown on Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 | Ιανουαρίου 24, 2019

Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Σκουπίζουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας το κρέας για να απομακρύνουμε τα τυχόν κοκαλάκια που έχουν μείνει στην επιφάνεια του, την ώρα που το έκοβε με τον μπαλτά ο κρεοπώλης Βάζουμε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι.


Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.athinorama.gr/umami



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.