Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το πλεονέκτημα που έχει το πανάρισμα των φαγητών, πέρα από την πικάντικη γεύση και την τραγανή κρούστα που φτιάχνει, είναι ότι τα κρατάει ζουμερά. Ειδικά στο κοτόπουλο αυτό είναι και το ζητούμενο. Και επειδή τα τηγανιτά κάποιοι τα αποφεύγουν, τα κάνουμε πανέ στο
φούρνο. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα τηγανίσουμε σε μπόλικο σπορέλαιο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν καλά από κάθε πλευρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 35'- 40' περίπου, ανάλογα το κομμάτι και το μέγεθος τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Το πλεονέκτημα που έχει το πανάρισμα των φαγητών, πέρα από την πικάντικη γεύση και την τραγανή κρούστα που φτιάχνει, είναι ότι τα κρατάει ζουμερά. Ειδικά στο κοτόπουλο αυτό είναι και το ζητούμενο. Και επειδή τα τηγανιτά κάποιοι τα αποφεύγουν, τα κάνουμε πανέ στο
φούρνο. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα τηγανίσουμε σε μπόλικο σπορέλαιο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν καλά από κάθε πλευρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 35'- 40' περίπου, ανάλογα το κομμάτι και το μέγεθος τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.