Από το: Betty's cuisine
Μην σας πτοήσει το μακροσκελές της εκτέλεσης, δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε! Καθαρίζουμε τα καλαμάρια με προσοχή, να μην σπάσουν: Αφαιρούμε τα πλοκάμια, πετάμε τα μάτια και το στόμα, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Πετάμε τα εντόσθια και το κόκκαλο, τρίβουμε
ελαφρά για να αφαιρέσουμε την εξωτερική μεμβράνη, πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Ψιλοκόβουμε τα μισά πλοκάμια και το κρεμμύδι. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε τα πλοκάμια, το κρεμμύδι και το σκόρδο ολόκληρο, να γυαλίσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Μην σας πτοήσει το μακροσκελές της εκτέλεσης, δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε! Καθαρίζουμε τα καλαμάρια με προσοχή, να μην σπάσουν: Αφαιρούμε τα πλοκάμια, πετάμε τα μάτια και το στόμα, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Πετάμε τα εντόσθια και το κόκκαλο, τρίβουμε
ελαφρά για να αφαιρέσουμε την εξωτερική μεμβράνη, πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Ψιλοκόβουμε τα μισά πλοκάμια και το κρεμμύδι. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε τα πλοκάμια, το κρεμμύδι και το σκόρδο ολόκληρο, να γυαλίσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr