Από το: Μοναστηριακά
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις σουπιές σε κομμάτια. Βάζουμε σε μια ανοιχτή κατσαρόλα το λάδι ,τις σουπιές , το μαϊντανό, το λεμόνι, την πορτοκαλόφλουδα και λίγο νερό. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις. Αν χρειάζεται να πήξουμε τη
σάλτσα, διαλύουμε 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ σε λίγο νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό ανακατώνοντας συνέχεια για να μην σβολιάσει ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.monastiriaka.gr
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις σουπιές σε κομμάτια. Βάζουμε σε μια ανοιχτή κατσαρόλα το λάδι ,τις σουπιές , το μαϊντανό, το λεμόνι, την πορτοκαλόφλουδα και λίγο νερό. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις. Αν χρειάζεται να πήξουμε τη
σάλτσα, διαλύουμε 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ σε λίγο νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό ανακατώνοντας συνέχεια για να μην σβολιάσει ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.monastiriaka.gr