Από το: Μοναστηριακά
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους. Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να μείνουν 1 ώρα στο τρυπητό για να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένουμε και τις στύβουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι με 2-3 κουταλιές νερό.
Ρίχνουμε το σκόρδο και τις μελιτζάνες. Τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους. Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να μείνουν 1 ώρα στο τρυπητό για να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένουμε και τις στύβουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι με 2-3 κουταλιές νερό.
Ρίχνουμε το σκόρδο και τις μελιτζάνες. Τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr