Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο νερό να τα σκεπάζει, και τα βράζουμε 15 λεπτά. Ρίχνουμε 2 κτσ αλάτι, τα ξαφρίζουμε και τα βράζουμε ακόμη 30
λεπτά αφαιρώντας τον αφρό. Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν τα βάζουμε σε σακούλες και τα παγώνουμε στην κατάψυξη. Εμείς τα μαζεύουμε Μάρτιο και Απρίλιο μετά από βροχή όταν βγει το πρώτο χορταράκι, γιατί τρώνε μόν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο νερό να τα σκεπάζει, και τα βράζουμε 15 λεπτά. Ρίχνουμε 2 κτσ αλάτι, τα ξαφρίζουμε και τα βράζουμε ακόμη 30
λεπτά αφαιρώντας τον αφρό. Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν τα βάζουμε σε σακούλες και τα παγώνουμε στην κατάψυξη. Εμείς τα μαζεύουμε Μάρτιο και Απρίλιο μετά από βροχή όταν βγει το πρώτο χορταράκι, γιατί τρώνε μόν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr