Από το: pandespani
Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες κοτολέτες με το ημίγυμνο κόκκαλο, διαθέτει φυσικές καμπύλες και το εκτόπισμα για να τοποθετείται με την ίδια άνεση στο φιλικό τραπέζι και στο γιορταστικό. Είτε σερβιριστεί σε καυτή πορσελάνη είτε στο φθαρμένο ξύλο κοπής, μεταφέρει
ένα μποέμ στιλ bold and beautiful με την ολιγόλογη αυτοπεποίθηση του ‘σε φοράω δε με φοράς’. Το ψήσιμό του για 2, για 3 ή 13 άτομα ελάχιστα διαφέρει σε προσπάθεια, που –μεταξύ μας-...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες κοτολέτες με το ημίγυμνο κόκκαλο, διαθέτει φυσικές καμπύλες και το εκτόπισμα για να τοποθετείται με την ίδια άνεση στο φιλικό τραπέζι και στο γιορταστικό. Είτε σερβιριστεί σε καυτή πορσελάνη είτε στο φθαρμένο ξύλο κοπής, μεταφέρει
ένα μποέμ στιλ bold and beautiful με την ολιγόλογη αυτοπεποίθηση του ‘σε φοράω δε με φοράς’. Το ψήσιμό του για 2, για 3 ή 13 άτομα ελάχιστα διαφέρει σε προσπάθεια, που –μεταξύ μας-...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.