Από το: Νόστιμες συνταγές της Γωγώς
Καθαριζουμε και πλενουμε πολυ καλα το κελυφος των μυδιων. Στην συνεχεια βαζουμε σε βαθυ τηγανι ή γουοκ λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε το ψιλοκκομενο κρεμμυδι και το σωταρουμε, κατοπιν ριχνουμε τα μυδια και τα αχνιζουμε μεχρι να δουμε οτι ανοιγουν ολα, οσα δεν
ανοιγουν τα πεταμε. Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο,ριχνουμε τις ντοματες και τον χυμο, ριχνουμε 2 κουπες νερο,αλατι,πιπερι και τα αφηνουμε για κανα 5λεπτο να βρασουν, και μετα ριχνουμε το ρυζακι, ανακατευουμε κατα διαστηματα, και αν χρειαστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Καθαριζουμε και πλενουμε πολυ καλα το κελυφος των μυδιων. Στην συνεχεια βαζουμε σε βαθυ τηγανι ή γουοκ λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε το ψιλοκκομενο κρεμμυδι και το σωταρουμε, κατοπιν ριχνουμε τα μυδια και τα αχνιζουμε μεχρι να δουμε οτι ανοιγουν ολα, οσα δεν
ανοιγουν τα πεταμε. Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο,ριχνουμε τις ντοματες και τον χυμο, ριχνουμε 2 κουπες νερο,αλατι,πιπερι και τα αφηνουμε για κανα 5λεπτο να βρασουν, και μετα ριχνουμε το ρυζακι, ανακατευουμε κατα διαστηματα, και αν χρειαστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.