Από το: Kitchen stori.es
Γιουβαρλάκια με τη γνωστή, παραδοσιακή νοστιμιά αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος από την κλασική συνταγή, που οι περισσότεροι ξέρουμε, και η οποία τους προσδίδει άλλη υφή και άλλη γεύση. Κιμάς, ρύζι, αρωματικά χορταρικά και
χυμός λεμονιού είναι τα υλικά για πεντανόστιμα, ψημένα στο φούρνο, γιουβαρλάκια. Η προσθήκη του ξύσματος του λεμονιού στο αλεύρι, μέσα στο οποίο τα αλευρώνουμε, είναι το μαγικό υλικό, που θα τους δώσει ιδιαίτερη νοστιμιά και θα απογειώσει τη γεύση τους. Πρόταση: μην τα προσπεράσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Γιουβαρλάκια με τη γνωστή, παραδοσιακή νοστιμιά αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος από την κλασική συνταγή, που οι περισσότεροι ξέρουμε, και η οποία τους προσδίδει άλλη υφή και άλλη γεύση. Κιμάς, ρύζι, αρωματικά χορταρικά και
χυμός λεμονιού είναι τα υλικά για πεντανόστιμα, ψημένα στο φούρνο, γιουβαρλάκια. Η προσθήκη του ξύσματος του λεμονιού στο αλεύρι, μέσα στο οποίο τα αλευρώνουμε, είναι το μαγικό υλικό, που θα τους δώσει ιδιαίτερη νοστιμιά και θα απογειώσει τη γεύση τους. Πρόταση: μην τα προσπεράσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es