Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Τα καλαμάρια "του κουτιού", όπως έλεγαν οι παλαιότεροι, σου χαρίζουν ένα πεντανόστιμο και γρήγορο γεύμα με ελάχιστο κόστος. Πανεύκολη και νηστίσιμη συνταγή, συμπληρώνει το σαρακοστιανό τραπέζι και συνοδεύεται με κρασάκι ή με ουζάκι ή με ρακή. Καλαμάρια δε φτάνανε
στο χωριό φρέσκα - ούτε κατεψυγμένα, άγνωστο είδος την εποχή αφού δεν υπήρχαν τα ηλεκτρικά ψυγεία. Μόνο κονσέρβα κυκλοφορούσε. Τα τρώγανε σκέτα με λίγο ζουμί ή τηγανητά. «Ανοίγουμε την κονσέρβα και βγάζουμε τα καλαμάρια σε ένα πιάτο. Τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Τα καλαμάρια "του κουτιού", όπως έλεγαν οι παλαιότεροι, σου χαρίζουν ένα πεντανόστιμο και γρήγορο γεύμα με ελάχιστο κόστος. Πανεύκολη και νηστίσιμη συνταγή, συμπληρώνει το σαρακοστιανό τραπέζι και συνοδεύεται με κρασάκι ή με ουζάκι ή με ρακή. Καλαμάρια δε φτάνανε
στο χωριό φρέσκα - ούτε κατεψυγμένα, άγνωστο είδος την εποχή αφού δεν υπήρχαν τα ηλεκτρικά ψυγεία. Μόνο κονσέρβα κυκλοφορούσε. Τα τρώγανε σκέτα με λίγο ζουμί ή τηγανητά. «Ανοίγουμε την κονσέρβα και βγάζουμε τα καλαμάρια σε ένα πιάτο. Τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr