Από το: Greek M@s@
Βάζουμε το ψωμάκι να μουσκέψει.
Έπειτα θα ψιλοκόψουμε τα κρεμμυδάκια και θα τα μαράνουμε σε τηγάνι με τον άνηθο, τον δυόσμο και το πιπεράκι.
Σε βαθύ μπώλ βάζουμε το ψωμάκι αφού το στραγγίσουμε καλά-καλά, ρίχνουμε τα μαραμένα κρεμμυδάκια μας και κατόπιν, τον ταραμά.
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για να ενωθούν και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται λίγο αλατάκι (θα πρέπει το μείγμα να πλάθεται, όπως τα κεφτεδάκια με τον κιμά). Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λαδάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για να ενωθούν και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται λίγο αλατάκι (θα πρέπει το μείγμα να πλάθεται, όπως τα κεφτεδάκια με τον κιμά). Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λαδάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr