Από το: Sidagi.gr
Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζουμε την κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρασί και μέσα σε αυτό τα φύλλα ζελατίνας αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το
ροδόνερο και αφήνουμε να κρυώσει *όχι να πήξει. Παίρνουμε λίγη ποσότητα και βάζουμε σε ατομικές φόρμες ή σε μία μεγάλη. Ψιλοκόβουμε τα ροδοπέταλα αφού τα έχουμε πλύνει με προσοχή και στεγνώσει με μία πετσέτα. Τα ρίχνουμε πάνω από το ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο έτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζουμε την κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρασί και μέσα σε αυτό τα φύλλα ζελατίνας αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το
ροδόνερο και αφήνουμε να κρυώσει *όχι να πήξει. Παίρνουμε λίγη ποσότητα και βάζουμε σε ατομικές φόρμες ή σε μία μεγάλη. Ψιλοκόβουμε τα ροδοπέταλα αφού τα έχουμε πλύνει με προσοχή και στεγνώσει με μία πετσέτα. Τα ρίχνουμε πάνω από το ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο έτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.