Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι γιουβέτσι

Written By Unknown on Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 25, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμοs
Νόστιμο και χορταστικό, θα αρέσει σε όλους. Σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζουμε το χταπόδι, το ξίδι, τους κόκκους πιπεριού και μπόλικο νερό ώστε να το υπερκαλύπτει. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30 – 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Το
βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα ξύλο κοπής και το κόβουμε σε κομμάτια περίπου 5 – 6 εκ. Σουρώνουμε το ζουμί του, συμπληρώνουμε με νερό τόσο ώστε να έχουμε 1 λίτρο υγρό και το αφήνουμε στην άκρη. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα βάζουμ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr


SHARE

About Unknown