Από το: Betty's cuisine
Αγαπημένη μακαρονάδα με άρωμα θαλασσινό! Βάζουμε σε κατσαρόλα, χωρίς νερό, το χταπόδι με τα μισά δαφνόφυλλα και το μισό μπαχάρι, να βράσει για μισή ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Σε καθαρή κατσαρόλα ή τηγάνι
ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά τα πράσα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα, το σκόρδο, τα 3 δαφνόφυλλα και το υπόλοιπο μπαχάρι. Σβήνουμε με το κρασί και περ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Αγαπημένη μακαρονάδα με άρωμα θαλασσινό! Βάζουμε σε κατσαρόλα, χωρίς νερό, το χταπόδι με τα μισά δαφνόφυλλα και το μισό μπαχάρι, να βράσει για μισή ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Σε καθαρή κατσαρόλα ή τηγάνι
ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά τα πράσα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα, το σκόρδο, τα 3 δαφνόφυλλα και το υπόλοιπο μπαχάρι. Σβήνουμε με το κρασί και περ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr