Από το: syntages apo katina .blogspot.gr
Νόστιμος, νηστίσιμος, υγιεινός αλλά και εξαιρετικός μεζές που μπορεί να συνοδεύει πολύ ωραία το ουζάκι, την ρακή και το τσίπουρο. Τρώγονται όπως είναι, με λαδόξυδο, με βραστά χόρτα και ζυμωτό ψωμί.
Οι βολβοί είναι άγριοι και φυτρώνουν
μόνοι τους όπου έχει πέσει σπόρος. Τους βγάζουν από το χώμα με το τσαπόνι από το χειμώνα μέχρι την άνοιξη. Στις πόλεις βέβαια μπορεί να τους βρει κανείς στα μανάβικα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Νόστιμος, νηστίσιμος, υγιεινός αλλά και εξαιρετικός μεζές που μπορεί να συνοδεύει πολύ ωραία το ουζάκι, την ρακή και το τσίπουρο. Τρώγονται όπως είναι, με λαδόξυδο, με βραστά χόρτα και ζυμωτό ψωμί.
Οι βολβοί είναι άγριοι και φυτρώνουν
μόνοι τους όπου έχει πέσει σπόρος. Τους βγάζουν από το χώμα με το τσαπόνι από το χειμώνα μέχρι την άνοιξη. Στις πόλεις βέβαια μπορεί να τους βρει κανείς στα μανάβικα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.