Από το: the gastrin
Πυρώνουμε μία μικρή κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τον κιμά χωρίς λάδι να αχνιστεί. Ανακατεύουμε μέχρι να ξεσβολιάσει. Ρίχνουμε το καρότο, το κρεμμύδι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε την εστία στο 1, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 5 λεπτά έως ότου
μαλακώσουν λίγο το κρεμμύδι και το καρότο. Προσθέτουμε το λάδι, τη σάλτσα πιπεριάς, το κόκκινο πιπέρι, αλατοπίπερο, σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με τον κιμά. Τέλος, ρίχνουμε και το γάλα, τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Πυρώνουμε μία μικρή κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τον κιμά χωρίς λάδι να αχνιστεί. Ανακατεύουμε μέχρι να ξεσβολιάσει. Ρίχνουμε το καρότο, το κρεμμύδι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε την εστία στο 1, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 5 λεπτά έως ότου
μαλακώσουν λίγο το κρεμμύδι και το καρότο. Προσθέτουμε το λάδι, τη σάλτσα πιπεριάς, το κόκκινο πιπέρι, αλατοπίπερο, σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με τον κιμά. Τέλος, ρίχνουμε και το γάλα, τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.