Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Φασολάκια λαδερά του Παπα - Χερουβείμ

Written By Unknown on Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 04, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μοναστηριακά 
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε. Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι. Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο, σαν τα ροδίσουμε. Ύστερα ρίχνουμε το νερό. Στα κατεψυγμένα όχι, μόνον αν δούμε ότι
χρειάζονται. Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή. Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.monastiriaka.gr



SHARE

About Unknown