Από το: Οι καλύτερες συνταγές μου
Η μαμά της καλής μου κουμπαρούλας, βέρα Κερκυραία, με φίλεψε με ωραιότατα κουμ κουάτ κατά την επιστροφή της από το νησί. 'Ελα, όμως, που έγω ούτε τα είχα ξαναφάει και ουδέποτε δεν τα είχα χρησιμοποιήσει στο φαγητό. "Ταιριάζουν πολύ ωραία με το χοιρινό" μου απαντάει η
κουμπαρούλα αλλά δεν είχε καμία άλλη περαιτέρω πληροφορία να μου δώσει. Η έμπνευση για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα της! Πανσετούλα, ολόκληρο κομμάτι, στη γάστρα, να ψήνεται για πολλέεεεεες ώρες μέχρι να γίνει λιώμα και... τι άλλο; Πατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Η μαμά της καλής μου κουμπαρούλας, βέρα Κερκυραία, με φίλεψε με ωραιότατα κουμ κουάτ κατά την επιστροφή της από το νησί. 'Ελα, όμως, που έγω ούτε τα είχα ξαναφάει και ουδέποτε δεν τα είχα χρησιμοποιήσει στο φαγητό. "Ταιριάζουν πολύ ωραία με το χοιρινό" μου απαντάει η
κουμπαρούλα αλλά δεν είχε καμία άλλη περαιτέρω πληροφορία να μου δώσει. Η έμπνευση για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα της! Πανσετούλα, ολόκληρο κομμάτι, στη γάστρα, να ψήνεται για πολλέεεεεες ώρες μέχρι να γίνει λιώμα και... τι άλλο; Πατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.