Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ.
Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με τ γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν λιώσει,την προσθέτουμε στο βούτυρο που χτυπήσαμε, ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το κακάο και το κονιάκ. Στρώνουμε μέσα στη φόρμα λαδόκολλα και κάνουμε στρώσεις από το μείγμα κρέμα και μπισκότα ξεκινώντας από την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο τη φόρμα να
κρυώσει καλά τουλάχιστον 4 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ.
Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με τ γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν λιώσει,την προσθέτουμε στο βούτυρο που χτυπήσαμε, ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το κακάο και το κονιάκ. Στρώνουμε μέσα στη φόρμα λαδόκολλα και κάνουμε στρώσεις από το μείγμα κρέμα και μπισκότα ξεκινώντας από την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο τη φόρμα να
κρυώσει καλά τουλάχιστον 4 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.