Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Νόστιμη και λαχταριστή σπιτική λαγάνα για την Καθαρή Δευτέρα, αλλά γιατί όχι, και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου; Οι αναλογίες που δίνουμε εδώ είναι για 5 λαγάνες. Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Αποβραδίς, αναπιάζουμε το προζύμι, δηλαδή σε μία λεκάνη με λίγο χλιαρό νερό
διαλύουμε το προζύμι που έχουμε φυλάξει από το προηγούμενο ζύμωμα και το ανακατεύουμε με λίγο αλεύρι να γίνει κανονικό ζυμάρι, ούτε αραιό ούτε σφιχτό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr/
Νόστιμη και λαχταριστή σπιτική λαγάνα για την Καθαρή Δευτέρα, αλλά γιατί όχι, και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου; Οι αναλογίες που δίνουμε εδώ είναι για 5 λαγάνες. Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Αποβραδίς, αναπιάζουμε το προζύμι, δηλαδή σε μία λεκάνη με λίγο χλιαρό νερό
διαλύουμε το προζύμι που έχουμε φυλάξει από το προηγούμενο ζύμωμα και το ανακατεύουμε με λίγο αλεύρι να γίνει κανονικό ζυμάρι, ούτε αραιό ούτε σφιχτό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr/