Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Λαγάνα (με προζύμι)

Written By Unknown on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 24, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Νόστιμη και λαχταριστή σπιτική λαγάνα για την Καθαρή Δευτέρα, αλλά γιατί όχι, και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου; Οι αναλογίες που δίνουμε εδώ είναι για 5 λαγάνες. Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Αποβραδίς, αναπιάζουμε το προζύμι, δηλαδή  σε μία λεκάνη με λίγο χλιαρό νερό
διαλύουμε το προζύμι που έχουμε φυλάξει από το προηγούμενο ζύμωμα και το ανακατεύουμε με λίγο αλεύρι να γίνει κανονικό ζυμάρι, ούτε αραιό ούτε σφιχτό.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr/


SHARE

About Unknown