Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Εξαίρετοι μεζέδες - κυρίως σαρακοστιανοί - για το τραπέζι της Καθαροδευτέρας. «Ανακατεύουμε καλά σε λεκανίτσα τον ταραμά με το κρεμμύδι και το ψωμί. Ύστερα παίρνουμε κουταλιές, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι να τηγανιστούν, όπως οι κεφτέδες».
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
Εξαίρετοι μεζέδες - κυρίως σαρακοστιανοί - για το τραπέζι της Καθαροδευτέρας. «Ανακατεύουμε καλά σε λεκανίτσα τον ταραμά με το κρεμμύδι και το ψωμί. Ύστερα παίρνουμε κουταλιές, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι να τηγανιστούν, όπως οι κεφτέδες».
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.