Από το: Γλυκό Αλμυρό
H Λαγάνα είναι το ψωμί που όλοι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα. Γιατί να μη το φτιάξετε μόνοι σας; Η συνταγή είναι πανεύκολη και το αλεύρι Robin Hood δίνει την τέλεια υφή στη ζύμη! Αυτή είναι μια ακόμη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet. Ανακατεύουμε το
νερό με τη μαγιά, τη 1 κ.σ. ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε στο μίξερ ή στο χέρι για 5-10 λεπτά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μακρόστενο σχήμα και αφήν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
νερό με τη μαγιά, τη 1 κ.σ. ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε στο μίξερ ή στο χέρι για 5-10 λεπτά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μακρόστενο σχήμα και αφήν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.