Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Written By Unknown on Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 | Φεβρουαρίου 28, 2014

Από το: super syntages.gr
Πλένουμε καλά το χταπόδι, και το βράζουμε με το ζουμί του σε σιγανή φωτιά. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα βράσιμο - και αν δείτε ότι δεν τρυπιέται καθόλου αφήστε το λίγο ακόμα!

Επειτα, όταν το χταπόδι έχει αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε ένα ποτηράκι ξύδι και μια κούπα κρασί λευκό. Το αφήνουμε να πιει το κρασάκι του, και μόλις γίνει αυτό, κόβουμε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Σούπερ Συνταγές


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.