Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Παίρνετε 200 ml. χλιαρό γάλα, προσθέτετε την ζάχαρη και την μαγιά και τα αφήνετε να φουσκώσουν. Βάζετε αλάτι στο αλεύρι και προσθέτετε το γάλα, το λάδι και την μαγιά. Ζυμώνετε το ζυμάρι σας και το αφήνετε μια ώρα να φουσκώσει. Μετά από μία ώρα ξανά ζυμώνετε το ζυμάρι το ανοίγετε και το
αλείφετε. Χτυπάτε τα κροκάδια με το βούτυρο και αλείφετε το ζυμάρι. Απλώνετε το τυρί, το ζαμπόν και την κέτσαπ και από της δύο πλευρές όπως δείχνει και η φωτογραφία Τυλίγετε το ζυμάρι προς την μέση και από της δύο πλευρές και το μοιράζετε για να π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Παίρνετε 200 ml. χλιαρό γάλα, προσθέτετε την ζάχαρη και την μαγιά και τα αφήνετε να φουσκώσουν. Βάζετε αλάτι στο αλεύρι και προσθέτετε το γάλα, το λάδι και την μαγιά. Ζυμώνετε το ζυμάρι σας και το αφήνετε μια ώρα να φουσκώσει. Μετά από μία ώρα ξανά ζυμώνετε το ζυμάρι το ανοίγετε και το
αλείφετε. Χτυπάτε τα κροκάδια με το βούτυρο και αλείφετε το ζυμάρι. Απλώνετε το τυρί, το ζαμπόν και την κέτσαπ και από της δύο πλευρές όπως δείχνει και η φωτογραφία Τυλίγετε το ζυμάρι προς την μέση και από της δύο πλευρές και το μοιράζετε για να π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr