Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Το πιο αρωματικό! Το πεσκέσι ήταν "βασιλικό"! Τρεις τεράστιες τσάντες πορτοκαλομαντάρινα και λεμόνια. Αρκετά για να τα απολαύσουμε αλλά και για όλες τις εφαρμογές που συνηθίζω αυτήν την εποχή. Αράντιστα, ακέρωτα, ολόφρεσκα και πολύ αρωματικά! Ντόπιες ποικιλίες ...
Τα μανταρινάκια φέτος ήταν μικρά γιατί οι μανταρινιές ήταν κατάφορτες . Μικρά αλλά ολόγλυκα. Φάγαμε, δώσαμε , και δεν τέλειωναν! Έτσι φτιάξαμε και ένα σωρό καλούδια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Το πιο αρωματικό! Το πεσκέσι ήταν "βασιλικό"! Τρεις τεράστιες τσάντες πορτοκαλομαντάρινα και λεμόνια. Αρκετά για να τα απολαύσουμε αλλά και για όλες τις εφαρμογές που συνηθίζω αυτήν την εποχή. Αράντιστα, ακέρωτα, ολόφρεσκα και πολύ αρωματικά! Ντόπιες ποικιλίες ...
Τα μανταρινάκια φέτος ήταν μικρά γιατί οι μανταρινιές ήταν κατάφορτες . Μικρά αλλά ολόγλυκα. Φάγαμε, δώσαμε , και δεν τέλειωναν! Έτσι φτιάξαμε και ένα σωρό καλούδια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.