Από το: La casa dei sapori
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκίτσες. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του μαριναρίσματος και τα βάζουμε σ'ένα μπωλ. Βάζουμε το φιλέτο στο μπωλ μας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 h. Κόβουμε τα κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια, τις πιπεριές και το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια. Παίρνουμε ξυλάκια για καλαμάκια. Βάζουμε κρεμμύδι, μετά
κρέας, μετά πιπεριά, κρέας κτλ. και σε άλλα ξυλάκια 3 κομμάτια χαλούμι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκίτσες. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του μαριναρίσματος και τα βάζουμε σ'ένα μπωλ. Βάζουμε το φιλέτο στο μπωλ μας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 h. Κόβουμε τα κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια, τις πιπεριές και το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια. Παίρνουμε ξυλάκια για καλαμάκια. Βάζουμε κρεμμύδι, μετά
κρέας, μετά πιπεριά, κρέας κτλ. και σε άλλα ξυλάκια 3 κομμάτια χαλούμι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr