Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ψάρια, μαγειρεύεται με πάμπολλους τρόπους και πάντοτε, με άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Εδώ βραστός, μας χαρίζει μια
υπέροχη ψαρόσουπα εύκολη και απολαυστική. Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον ξαρμυρίζουμε (τον βάζουμε σε μπόλικο νερό για μια-δυο μέρες και του αλλάζουμε το νερό αρκετές φορές). Βράζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε χαράξει κατά μήκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ψάρια, μαγειρεύεται με πάμπολλους τρόπους και πάντοτε, με άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Εδώ βραστός, μας χαρίζει μια
υπέροχη ψαρόσουπα εύκολη και απολαυστική. Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον ξαρμυρίζουμε (τον βάζουμε σε μπόλικο νερό για μια-δυο μέρες και του αλλάζουμε το νερό αρκετές φορές). Βράζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε χαράξει κατά μήκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.