Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Σε ένα μπολ βάζουμε το αρνάκι και το πασπαλίζουμε με αλάτι, το μείγμα μπαχαρικών και το μέλι. Το «τρίβουμε» λίγο με τα χέρια μας ώστε να καλυφθεί καλά με τα υλικά. Κόβουμε 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και τα απλώνουμε
σε λεία επιφάνεια, το ένα πάνω στο άλλο. Ρίχνουμε στο κέντρο το αρνάκι και σκορπίζουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το δυόσμο, το δεντρολίβανο και τα φρούτα. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr/