Από το: Μοναστηριακά
Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.monastiriaka.gr
Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.monastiriaka.gr