Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Από τις ωραιότερες σαλάτες της ελληνικής κουζίνας και ταυτόχρονα ένα απίθανο ορεκτικό. Ελαφριά, γευστικότατη, δροσερή, καταπληκτική! Επιβάλλεται να την φτιάξετε και να τη απολαύσετε! Πλένουμε πολύ καλά τις μελιτζάνες ολόκληρες και αφαιρούμε το κοτσάνι τους. Τις τρυπάμε μ᾿
ένα μαχαίρι, σε τρεις - τέσσερις μεριές, για να ψηθούν μέχρι μέσα. Τις τοποθετούμε σε σχάρα και τις ψήνουμε στο γκριλ, σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν πρέπει να τις βιάσουμε στο ψήσιμο, γιατί οι μελιτζάνες πρέπει να σιγοψηθούν και να απορροφήσουν απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Από τις ωραιότερες σαλάτες της ελληνικής κουζίνας και ταυτόχρονα ένα απίθανο ορεκτικό. Ελαφριά, γευστικότατη, δροσερή, καταπληκτική! Επιβάλλεται να την φτιάξετε και να τη απολαύσετε! Πλένουμε πολύ καλά τις μελιτζάνες ολόκληρες και αφαιρούμε το κοτσάνι τους. Τις τρυπάμε μ᾿
ένα μαχαίρι, σε τρεις - τέσσερις μεριές, για να ψηθούν μέχρι μέσα. Τις τοποθετούμε σε σχάρα και τις ψήνουμε στο γκριλ, σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν πρέπει να τις βιάσουμε στο ψήσιμο, γιατί οι μελιτζάνες πρέπει να σιγοψηθούν και να απορροφήσουν απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com