Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε καλά τα ασπράδια και την ζάχαρη μέχρι να σφίξουν και να δημιουργηθεί η μαρέγκα. Προσθέτετε σταδιακά τα καρύδια και την φρυγανιά ανακατώνοντας απαλά. Λαδώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα με διάμετρο 27 εκατοστών και στην βάση βάζετε κόλα ψησίματος. Ψήνετε το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς γύρο στα 10-15 λεπτά. Το
παντεσπάνι θα ψηλώσει όταν θα ψήνετε αλά όταν κρυώσει θα πέσει. Χτυπάτε τα κροκάδια και την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και τα βράζετε στον ατμό για 15 λεπτά. Προσθέτετε την σοκολάτα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Χτυπάτε καλά τα ασπράδια και την ζάχαρη μέχρι να σφίξουν και να δημιουργηθεί η μαρέγκα. Προσθέτετε σταδιακά τα καρύδια και την φρυγανιά ανακατώνοντας απαλά. Λαδώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα με διάμετρο 27 εκατοστών και στην βάση βάζετε κόλα ψησίματος. Ψήνετε το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς γύρο στα 10-15 λεπτά. Το
παντεσπάνι θα ψηλώσει όταν θα ψήνετε αλά όταν κρυώσει θα πέσει. Χτυπάτε τα κροκάδια και την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και τα βράζετε στον ατμό για 15 λεπτά. Προσθέτετε την σοκολάτα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.