Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε καλά τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να πάρουν κρεμώδη υφή. Ζεσταίνετε τα αυγά με την ζάχαρη για 15 λεπτά, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και μόλις λιώσουν τα βάζετε σε μια τρίγωνη φόρμα που προηγουμένως έχετε βάλει μεμβράνη. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει καλά και να
σφίξει. Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και την σοκολάτα σε σιγανή φωτιά ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε το μέλι και ανακατώστε για να πάρετε μια λεία επικάλυψη και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Χτυπάτε καλά τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να πάρουν κρεμώδη υφή. Ζεσταίνετε τα αυγά με την ζάχαρη για 15 λεπτά, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και μόλις λιώσουν τα βάζετε σε μια τρίγωνη φόρμα που προηγουμένως έχετε βάλει μεμβράνη. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει καλά και να
σφίξει. Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και την σοκολάτα σε σιγανή φωτιά ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε το μέλι και ανακατώστε για να πάρετε μια λεία επικάλυψη και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.