Από το: Τante Kiki
Ήταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι το αγαπημένο του σοκολατένιο γλυκό ήταν μια πάστα όλο σοκολάτα... η Αφρικάνα, μια πάστα με σοκολατένιο παντεσπάνι και σοκολατένια κρέμα, που κάποια άλλα ζαχαροπλαστεία την
αντικαθιστούσαν με κάτασπρη σαντιγύ πριν την πασπαλίσουν με μικρά δαχτυλίδια τριμμένης κουβερτούρας. Εγώ πάλι προτιμούσα την κασετίνα, εκείνη με το φύλλο κουβερτούρας απ' έξω κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
Ήταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι το αγαπημένο του σοκολατένιο γλυκό ήταν μια πάστα όλο σοκολάτα... η Αφρικάνα, μια πάστα με σοκολατένιο παντεσπάνι και σοκολατένια κρέμα, που κάποια άλλα ζαχαροπλαστεία την
αντικαθιστούσαν με κάτασπρη σαντιγύ πριν την πασπαλίσουν με μικρά δαχτυλίδια τριμμένης κουβερτούρας. Εγώ πάλι προτιμούσα την κασετίνα, εκείνη με το φύλλο κουβερτούρας απ' έξω κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.