Από το: ditucook
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες
και τα μπαχαρικά. Έπειτα ρίχνουμε το κριθαράκι και 5 ποτήρια ζεστό νερό. Χαμηλώνουμε το μάτι και σιγοβράζουμε μέχρι να χυλώσει το φαγητό και μαλακώσει το κριθαράκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://ditucook.blogspot.gr
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες
και τα μπαχαρικά. Έπειτα ρίχνουμε το κριθαράκι και 5 ποτήρια ζεστό νερό. Χαμηλώνουμε το μάτι και σιγοβράζουμε μέχρι να χυλώσει το φαγητό και μαλακώσει το κριθαράκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://ditucook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.