Από το: Γλυκό Αλμυρό
Μια πολύ διαφορετική συνταγή για μιλφέιγ που θα το κάνει ακόμη καλύτερο, γευστικότερο και πολύ πιο εύκολο από το συνηθισμένο μιλφέιγ με την κρέμα. Δείτε και το βίντεο από τα μαθήματα μαγειρικής. Κόβουμε τη σφολιάτα σε 12 ίσα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο πιάτο, όχι βαθύ, ρίχνουμε τη
ζάχαρη άχνη και ρίχνουμε όλα τα κομμάτια από τη σφολιάτα πάνω σε αυτή και από τις δυο πλευρές. Ανοίγουμε το φούρνο στους 180º C. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Στο μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρ...
Μια πολύ διαφορετική συνταγή για μιλφέιγ που θα το κάνει ακόμη καλύτερο, γευστικότερο και πολύ πιο εύκολο από το συνηθισμένο μιλφέιγ με την κρέμα. Δείτε και το βίντεο από τα μαθήματα μαγειρικής. Κόβουμε τη σφολιάτα σε 12 ίσα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο πιάτο, όχι βαθύ, ρίχνουμε τη
ζάχαρη άχνη και ρίχνουμε όλα τα κομμάτια από τη σφολιάτα πάνω σε αυτή και από τις δυο πλευρές. Ανοίγουμε το φούρνο στους 180º C. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Στο μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρ...