Από το: Il laboratorio di mm_skg
Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour. Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη Βρεττανία, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην ελληνική αγορά, και προορίζεται γιά την παρασκευή κέϊκ. Στα
κέϊκ και στα μπισκότα, γιά να πετύχουμε μία ανάλαφρη υφή, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα αλεύρι λευκό, με όσο το δυνατόν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε πίτουρο, και αδύνατο, δηλαδή με μειωμένη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες (γλουτένη). Γιά να τ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour. Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη Βρεττανία, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην ελληνική αγορά, και προορίζεται γιά την παρασκευή κέϊκ. Στα
κέϊκ και στα μπισκότα, γιά να πετύχουμε μία ανάλαφρη υφή, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα αλεύρι λευκό, με όσο το δυνατόν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε πίτουρο, και αδύνατο, δηλαδή με μειωμένη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες (γλουτένη). Γιά να τ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.